DIENSTEN

van reparatie tot installatie

VALK SERVICE EN ONDERHOUD

valk wil dé totaalinstallateur voor haar relaties zijn binnen west-friesland

Wij geloven in onze efficiëntie. Wij richten ons op onze eigen omgeving als werkgebied. Hiermee zijn wij in staat om zeer adequaat op de behoefte van onze opdrachtgevers in te spelen. Hierbij is een duurzame relatie met de opdrachtgever evident. Deze instelling is een garantie voor onze opdrachtgevers dat wij goed werk leveren; wij willen immers hét aanspreekpunt zijn én blijven.

Het uitbreiden van de aanwezige kennis van het bedrijf is een vereiste en derhalve een continu proces. Wij beheersen onze disciplines. Onze vele erkenningen en certificeringen onderschrijven dit.

Snel, Klantgericht & adequaat

Een goed service- en onderhoudsbedrijf begrijpt wat u beweegt. Die denkt met u mee en komt met oplossingen. Wij zijn zo’n bedrijf. Wij denken met u mee in duurzaamheid en geven energiebesparende tips.

INSTALLATIE, REPARATIE EN ONDERHOUD

Bij Valk Service en Onderhoud kiest u voor meer dan 20 jaar ervaring in de installatie-techniek. Dat betekent niet alleen dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit, maar tevens voor gecertificeerd personeel.

Storingsdienst

De storingsdienst staat altijd voor u klaar om storingen te verhelpen. U kunt ons oa. inschakelen voor storing aan: Centrale Verwarming, Warmwater voorziening, Luchtbehandeling & Meet- en regeltechniek.

VALK SERVICE - EEN LEERSCHOOL EN TOPCOACH VOOR DE, NEE ONZE TOEKOMST

Ik, Joery Valk, heb voor vele grote werkgevers gewerkt voordat ik in 2016 mijn eigen bedrijf gekocht heb. Bij de grote bedrijven waar ik gewerkt heb ik veel dingen gezien, waarvan ik vond dat het beter moest. Klantgerichtheid, vriendelijkheid, openheid en eerlijkheid vind ik heel belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat ik Valk Service leerlingen van een VMBO pratische leergang de mogelijkheid biedt om bij ons bedrijf stage te komen lopen. Zo kan ik ze wegwijs maken van het reilen en zeilen binnen de installatiebrance.
Het uitbreiden van de aanwezige kennis van het bedrijf is een vereiste en derhalve een continu proces. Wij beheersen deze kennis, maar zijn ook een gecertificeerde onderneming, waar deze studenten deze kennis eigen kunnen maken en dus hun studieopdrachten met goed gevolgd afronden.

Naast het begeleiden van een student, doet Valk Service ook veelvuldig actieve demonstraties en uitleg van de CV wereld op basisscholen. Zo kunnen zelfs de allerkleinste op speelse wijze snuffelen aan het vak handenarbeid. Dit stimuleert hun creatieve geest niet alleen, maar mogelijk zitten hier ook de toekomstige monteurs die uw huis of bedrijfspand warm houdt.

Joery Valk,
Praktijkbegeleider, gastdocent & (maatschappelijk) ondernemer van Valk Service